Sommerfest 2021

Sommerfesten lørdag den 31. juli 2021

Kære Alle Kolonister

Vi glæder os rigtigt meget til at, afholde sommerfesten i år, så her får I lige lidt informationer omkring dagen.

Der vil som altid være mulighed for at købe billetter til børnegaver, I vil have mulighed for at købe dem fra tirsdag den 22. juni 2021 til og med søndag den 18. juli 2021 i kontortiden. Samt i tutten

Programmet for dagen:

Klokken 14 starter vi som altid med blomsterboden. Klokken 14 vil der også være mulighed for at vinde virkelig lækre gavekurve. Klokken 14 vil det være mulighed for at hente børnegaver ved scenen i fælleshuset.

Der vil som sædvanligvis være is, juice og slikposer til børnene. Det kan afhentes i Tutten fra kl. 14.

Efter blomsterboden, vil vi åbne vores fantastiske Tombola, hvor der er mulighed for, at vinde lækre præmier, eksempelvis en tablet, havebord med 2 stole, virkelig lækre gaver, så kom og støt, pengene går til brug i foreningen

Mellem klokken 15-16 vil der være besøg af en tryllekunstner, som laver ballondyr til børnene.

Ove have 113 har i fællesskab med støtteforeningen igen i år købt optræden af et Jazzorkester, de vil spille imellem, klokken 16-18.

Der vil være mulighed for at købe kaffe, øl, vin vand m.m. i tutten, der åbner kl. 14. Tutten vil som sædvane holde lukket imellem klokken 18:30 til 19:30.

Der vil igen i år være mulighed for at købe nøgler til pengeskabet for 25 kr. pr. nøgle. eller 5 stk. nøgler for 100 kr. (Støtteforeningen). Der vil være 3 flotte pengepræmier.

Der vil også være Hoppeborg, det er vigtigt at pointere omkring Hoppeborgen, at forældre, bedsteforældre m.m, selv har ansvar for børnene.

Klokken 18 vil grillen blive tændt op. så husk mad til, at grille Klokken 18:30 spiller Per Damgaard hyggemusik mens vi hygger og spiser.

Fra klokken 20:30-23:45 vil Bandet Crazy Diamonds Trio spille op til dans.

Der vil som altid udover være:

Det muntre køkken Rouletten

Vi glæder os meget til at se så mange som muligt, nu hvor vi endelig kan mødes.

De bedste hilsner Bestyrelsen HF/Vestereng